CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Dietary Protein Sources Beyond Proteins and Amino Acids - A Comparative Study of the Small Molecular Weight Components of Meat and Fish using Metabolomics

Alastair Ross (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Andrew Vincent (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Otto Savolainen (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Ann-Sofie Sandberg (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Ingrid Undeland (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap)
Faseb Journal (0892-6638). Vol. 31 (2017), suppl 1, p. abstr. 652.13.
[Artikel, övrig vetenskaplig]


Denna post skapades 2017-09-26.
CPL Pubid: 252076

 

Institutioner (Chalmers)

Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap

Ämnesområden

Livsmedelsteknik
Näringslära

Chalmers infrastruktur