CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Developing cultured meat scaffolds of extruded vegetable-based scaffolds

Annika Krona ; Felix Klose (Institutionen för fysik (Chalmers)) ; Julie Gold (Institutionen för fysik, Biologisk fysik (Chalmers)) ; Roland Kádár (Institutionen för material- och tillverkningsteknik, Polymera material och kompositer) ; Mats Stading (Institutionen för material- och tillverkningsteknik, Polymera material och kompositer)
Proc. 11th Annual European Rheology Conference, Copenhagen p. PO62-106. (2017)
[Konferensbidrag, poster]

Abstract



Den här publikationen ingår i följande styrkeområden:

Läs mer om Chalmers styrkeområden  

Denna post skapades 2017-04-13.
CPL Pubid: 248851

 

Institutioner (Chalmers)

Institutionen för fysik (Chalmers)
Institutionen för fysik, Biologisk fysik (Chalmers)
Institutionen för material- och tillverkningsteknik, Polymera material och kompositer (2005-2017)

Ämnesområden

Livsvetenskaper
Materialvetenskap
Hållbar utveckling
Textil-, gummi- och polymermaterial
Övrig bearbetning/sammanfogning

Chalmers infrastruktur