CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Targeted metabolomics reveals differences in the extended postprandial plasma metabolome of healthy subjects after intake of whole-grain rye porridges versus refined wheat bread.

Lin Shi (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Carl Brunius (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Magnus Lindelöf ; Souad Abou Shameh ; Huaxing Wu (Institutionen för biologi och bioteknik) ; Isabella Lee ; Rikard Landberg (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Ali A Moazzami
Molecular nutrition & food research (1613-4133). Vol. 61 (2017), 7 (SI), p. Article no. 1600924 .
[Artikel, refereegranskad vetenskaplig]

We previously found that whole-grain (WG) rye porridges suppressed appetite and improved glucose metabolism. The present work aimed to investigate potential plasma metabolites that may be related to differences in those appetite and glucose responses.



Den här publikationen ingår i följande styrkeområden:

Läs mer om Chalmers styrkeområden  

Denna post skapades 2017-01-16. Senast ändrad 2017-10-03.
CPL Pubid: 247124

 

Läs direkt!


Länk till annan sajt (kan kräva inloggning)