CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Application of Microwave Technology in Food Preservation and Processing

Birgitta Wäppling-Raaholt (Institutionen för signaler och system) ; Sven Isaksson ; Emma Holtz ; Lilia Ahrne
Conventional and Advanced Food Processing Technologies p. 437-470. (2013)
[Kapitel]

Nyckelord: microwave heating, heating uniformity, microwave oven, microwave cavity, modelling of microwave heating, heat transfer, microwave-assisted processing, tubular microwave in-flow processing, product quality.



Denna post skapades 2015-11-04.
CPL Pubid: 225256

 

Institutioner (Chalmers)

Institutionen för signaler och system (1900-2017)

Ämnesområden

Elektroteknik och elektronik
Elektroteknik
Elektrofysik
Övrig elektroteknik, elektronik och fotonik
Livsmedelsteknik
Övrig teknisk fysik
Kemisk apparatteknik

Chalmers infrastruktur