CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Increased Ferric Iron Species in Lactic Fermented Vegetables May Improve Iron Absorption

Nathalie Scheers (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Lena Rossander-Hulthén ; I. Torsdottir ; Ann-Sofie Sandberg (Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap)
Faseb Journal (0892-6638). Vol. 29 (2015), Suppl. 1,
[Konferensbidrag, refereegranskat]

Meeting Abstract: LB326



Den här publikationen ingår i följande styrkeområden:

Läs mer om Chalmers styrkeområden  

Denna post skapades 2015-10-29. Senast ändrad 2016-02-23.
CPL Pubid: 225029

 

Institutioner (Chalmers)

Institutionen för biologi och bioteknik, Livsmedelsvetenskap
Institutionen för medicin, avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition (GU)

Ämnesområden

Livsvetenskaper
Biokemi och molekylärbiologi

Chalmers infrastruktur