CPL - Chalmers Publication Library
| Utbildning | Forskning | Styrkeområden | Om Chalmers | In English In English Ej inloggad.

Folate and phytase produced by yeasts

Thomas Andlid (Institutionen för kemi- och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Jenny Veide (Institutionen för kemi- och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Sofia Hjortmo (Institutionen för kemi- och bioteknik, Livsmedelsvetenskap) ; Andreas Hellström (Institutionen för kemi- och bioteknik, Livsmedelsvetenskap)
Proceedings of the 23rd VH-Yeast Conference April 26-27, 2010 in Vienna, Advances in Science and Technique of Baker's Yeast p. 79-88. (2010)
[Konferensbidrag, refereegranskat]

Nyckelord: yeast folate phytase biotechnology nutrition



Den här publikationen ingår i följande styrkeområden:

Läs mer om Chalmers styrkeområden  

Denna post skapades 2011-01-05. Senast ändrad 2015-01-08.
CPL Pubid: 132474

 

Institutioner (Chalmers)

Institutionen för kemi- och bioteknik, Livsmedelsvetenskap (2005-2014)

Ämnesområden

Livsvetenskaper
Mikrobiologi

Chalmers infrastruktur